Returrätt/Garanti

H A N D G J O R D A   S M Y C K E N   M E D   K Ä N S L A   &   A T T I T Y D

RETURRÄTT


Ringar


Skulle storleken på din beställda ring inte bli riktigt bra åtgärdar jag detta kostnadsfritt, under förutsättning du mätt korrekt och det är en mindre justering det handlar om. Du står endast för frakten till mig, jag står för returportot tillbaka. Skulle storleken blivit felaktigt mätt och vara mer än en halv storlek fel, blir det en omarbetskostnad beroende på material.


Observera att det är viktigt att mäta noga! Du kan få låna provmått av mig om du skulle behöva det. Kontakta mig i så fall via mail eller mobil.


Skulle du vilja returnera ringarna helt och hållet, erhåller du 75% av den totala summan. Retur måste ske inom 14 dagar från leveransdatum på kvittensen.Halsband, örhängen och övriga smycken


Du har full returrätt på smycken som inte är måttanpassade, så som halssmycken, örhängen, slipsnålar etc.


Returrätten gäller inom 14 dagar efter leveransdatum. Vid egen påverkan av design eller text gäller inte denna returrätt. Hör av dig för information i dessa fall.


GARANTI


Ett års garanti gäller mot uppvisande av kvitto. Garantin gäller då smycket utsatts för normalt slitage. Det är tex. inte lämpligt att grovarbeta eller lyfta skivstänger med en ring på handen...


Räkna med att metall slits och nöts med tiden. Problem som innefattas av garantin är t. ex. är om lödda detaljer lossnar.

Jonwil Silversmed (Jonas W Elf)     info@jonwil.se     Tel: 0764-264 815     Copyright © Jonwil Silversmed